Menu
Events bubble

Sport verbindt, zo ook onze netwerkevents. Organiseer een toernooi of neem deel en leer nieuwe mensen kennen

The bubble club blaricum binnenbanen padel
The Bubble Club padel binnen of buiten
The bubble club groene smoothie voor je gezondheid
the bubble club

The Bubble Club organiseert regelmatig sportieve events, maar biedt ook de mogelijkheid om je eigen event op maat te organiseren. Zoek jij een sportieve uitdaging voor jouw team, relaties, vrienden of familiedag? We denken graag met je mee in de mogelijkheden.

 

The bubble club terras buiten eten
The Bubble Club Membership netwerken
Events

De ideale locatie is The Bubble Club Blaricum!

Als sportclub nemen wij een verbindende rol op ons. Dit begint bij onze state of the art faciliteiten, onze verzorgende crew en tomeloze inzet om je thuis te laten voelen op de club. Zo organiseert The Bubble Club regelmatig leuke events om jong en oud deel te laten nemen aan gezellige toernooien.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je eigen toernooi te organiseren; open of gesloten. Ben je op zoek naar een sportief event waar plezier, teambuilding en ontspanning samenkomen? Kom het ervaren bij The Bubble Club!

We denken graag mee in de beste opzet voor jouw doel. Kom je met je bedrijf, sportvereniging, vriendengroep, vrijgezellenfeest of verjaardag? We weten het altijd in een leuke vorm te gieten zodat iedereen een fantastische dag beleeft!

Vul ons contactformulier in en ons team neemt direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Meld je aan voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws en events