Menu
Ons verhaal en onze missie

Bij The Bubble Club geloven we in de kracht van sport, gemeenschap en ontspanning. Een plek waar je plezier beleeft, nieuwe mensen ontmoet en ideeën deelt

The Bubble Club Blaricum Over ons

In 2022 zijn we gestart met onze missie: het creëren van unieke social clubs voor jong en oud op meerdere locaties op de wereld. The Bubble Club Blaricum is na The Bubble Club Ibiza onze tweede locatie.

The Bubble Club Blaricum

Het prachtige Gooise Blaricum biedt een unieke plek om even te ontsnappen uit de waan van de dag! Op onze club in Blaricum bieden we padel, tennis en tafeltennis faciliteiten, toernooien en events van de hoogste kwaliteit. Binnenkort kun je bij ons ook terecht voor Pickleball, fitness (Technogym), een high-end fysio praktijk, een Drip Clinic om je immuniteit te verbeteren, hogedruk cabines om te trainen met zuurstof, co-working spaces en ruimtes om te vergaderen, voordat je met jouw team het veld op gaat.

Na een spannende wedstrijd of intensieve workout kun je genieten van verfrissende drankjes en verrukkelijk eten in het clubhuis of relaxen op het ruime terras dat een prachtig uitzicht biedt op de buitenbanen en rustgevende bosrijke omgeving – een perfecte balans tussen sport, plezier en ontspanning.

The bubble club in blaricum buiten padel en tennis
The bubble club blaricum padelbanen buiten en binnen
The bubble club babolat padel
Ons verhaal en onze missie

Ontspan lichaam en geest

Met plezier, toewijding en liefde verwelkomen we alle sport- en niet-sportliefhebbers om te genieten van onze Social Club! Met een luxueuze uitstraling bieden we een ontspannen, vriendelijke en bosrijke sfeer, de perfecte plek om te ontsnappen aan het leven van alledag. Ons team zet zich dagelijks in voor het bieden van de hoogste kwaliteit service, alles om jou een zorgeloos bezoek te laten ervaren.

Bij The Bubble Club hebben we de ambitie om een wereldwijde beweging te creëren die mensen overal ter wereld samenbrengt in een gemeenschap van enthousiaste sporters en sociaal georiënteerde individuen. Binnenkort bieden wij de mogelijkheid om Club Member te worden en je aan te sluiten bij deze beweging. We willen dat onze members op verschillende plekken in de wereld toegang hebben tot een bruisende plek waar ze hun passie voor sport kunt uitleven, nieuwe vriendschappen kunnen smeden en hun netwerk kunnen uitbreiden.

Onze clubs zijn niet alleen sportfaciliteiten; ze zijn ontmoetingsplaatsen, waar vriendschappen ontstaan, zakelijke connecties worden gesmeed en waar een gevoel van verbondenheid wordt gecreëerd. We geloven in de kracht van sport om bruggen te bouwen en om gemeenschappen te verenigen.

Onze hoogwaardige faciliteiten zijn ontworpen met onze klanten in gedachten. Daag je vrienden uit voor een spelletje padel, bezoek binnenkort de high end fysio, blijf werken met je laptop in het clubhuis en geniet in de zomer van het ruime terras. Gezondheid is rijkdom en wij helpen je graag dit te koesteren. Sport, gezonde voeding en meer – alles op één club.

In het prachtige Gooise Blaricum wilden wij een plek creëren waar sport, ontspanning , gezelligheid, werk en nieuwe mensen elkaar ontmoeten. In de kern geloven we in de transformerende kracht van sport, gemeenschap en ontspanning. Dat is waarom we in 2022 begonnen aan de reis om deze unieke niche padel- en tennis club keten op te richten. Onze visie is het creëren van een plek waar mensen jong en oud kunnen ontsnappen aan de eisen van hun drukke leven, opnieuw verbinding kunnen maken met zichzelf en een uitdaging vinden in het plezier van sport en het ontmoeten van nieuwe mensen en het delen van ideeën. Een plek om te werken, te sporten nieuwe mensen te leren kennen, te eten, te drinken maar ook een gezonde lifestyle te ambiëren. De komende maanden zal het concept meer vorm krijgen. Het is work in progress en wij zullen het concept in Blaricum uitbreiden met technogym train faciliteiten, padel tournooien, events, een high end fysio praktijk, een drip clinic om je immuniteit te verbeteren en hogedruk cabines om te trainen met zuurstof en op die wijze je conditie te verbeteren. Gedreven door onze passie en de positieve respons van onze leden uit Ibiza , reikt onze ambitie verder dan dat van een enkele locatie. Daarom The Bubble Club Blaricum als tweede locatie. We streven ernaar om ons concept verder uit te breiden en vergelijkbare clubs op te richten in verschillende landen en meer mensen de verbinding van onze social sportclub te laten ervaren.Woord van de Founder

The Bubble Club biedt voor ieder wat wils en bij ons is niets te gek. Bekijk al onze bubbels om de club te verkennen en vraag gerust om aanvullende informatie. Heb je een speciale aanvraag voor een toernooi of event bij ons op de club? Mail naar The Bubble Club Blaricum en we denken graag met je mee!

the bubble club
the bubble club
Meld je aan voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws en events