Menu
Sports bubble

Verleg je grenzen en bereik je doelen. Verschillende sporten op één plek, welkom in het sportparadijs van 't Gooi!

The Bubble Club Blaricum padel spelen
the bubble club padel buitenbanen boeken
The bubble club tennisbaan outdoor
the bubble club
Padel

Padel, een verslavend leuk spel

Boek een van onze banen voorzien van Mondo Supercourt, het kunstgras waar ook de World Padel Tour op gespeeld wordt! Bij The Bubble Club in Blaricum hebben we maar liefst 7 ruime indoorbanen, 1 indoor single baan en 4 outdoor banen. Je boekt een baan gemakkelijk en snel via de Playtomic app of website!

Padel speel je met vier spelers, twee tegen twee. Ook bieden we de mogelijkheid om één tegen één te spelen op onze single court. Ben je onbekend met de sport of wil jouw vaardigheden verbeteren? Boek dan een les bij een van onze ervaren trainers.

Geen rackets en/of ballen? De rackets huur je gemakkelijk bij ons en een vers setje ballen zijn te koop. Ben je toe aan een nieuw racket? Dan helpen we je graag in onze shop!

Benieuwd naar het spelverloop en de regels? Bekijk de onderstaande video!

Spelregels Padel
The Bubble Club padel binnen of buiten
Tennis

Tennis, het meest sierlijke balspel

Met 8 hoogwaardige gravelbanen die onderhouden worden door onze eigen groundsman Peter Wiegers kun je het hele jaar door de baan op. Door ons intensieve onderhoud zijn de banen het grootste gedeelte van het jaar bespeelbaar, ook in de winter. De banen zijn enkel niet bespeelbaar bij regen. Twijfel je? Informeer dan naar de beschikbaarheid.

Je boekt een tennisbaan gemakkelijk en snel via KNLTB.nl of download de KNLTB app.

Wil je jouw tennis vaardigheden verbeteren? Boek dan een les bij een van onze ervaren trainers. Informeer naar de mogelijkheden, we helpen je graag.

Lid worden en meer
The Bubble Club tennisspelen buiten
Pickleball

Pickleball, ontdek deze nieuwe rage!

Coming Soon! Dit móet je als sportliefhebber een keer gespeeld hebben. De laatste rage die is komen overwaaien uit de Verenigde Staten, je speelt het bij The Bubble Club! In 1965 bedacht als alternatief op een potje badminton en nu uitgemond in een snel groeiende, wereldwijde sport.

Het spel wordt gespeeld met een harde bal met gaatjes en en een plat racket wat het meest weg heeft van een tafeltennisbat. Nieuwsgierig geworden? Klik op de link om een handige instructievideo te bekijken of kom langs.

Rackets, of zogenaamde paddles, en ballen zijn bij ons verkrijgbaar.

Spelregels Pickleball
The Bubble Club pickleball
Teqball

Teqball, de ultieme mix van voetbal en tafeltennis!

Ontdek deze opwindende sport bij The Bubble Club. Teqball, bedacht als een fusie tussen voetbal en tafeltennis, is een sensationeel spel dat wereldwijd aan populariteit wint. Met een Teqboard en een tafel met een vast plexiglasnet in het midden, brengt deze sport spanning en plezier met zich mee.

Het Teqball-spel draait om behendigheid, concentratie en uithoudingsvermogen. Spelers gebruiken alles behalve hun handen om de bal terug te kaatsen naar hun tegenstander. Of je nu een voetballer bent of gewoon je technische vaardigheden wilt verbeteren, Teqball biedt de ideale mix van competitie en plezier.

Benieuwd naar Teqball? Kom langs bij The Bubble Club en speel samen met jouw vrienden een potje. Ballen zijn verkrijgbaar bij onze club. Laat de Teqball-uitdaging beginnen!

Spelregels Teqball
Teqball
Game Set Match Play Hit Win Repeat
Tafeltennis

Beschik jij over de skills?

Het racket en speelveld worden steeds kleiner, ga jij de uitdaging aan? Even tussen een meeting door, voor of na een partij tennis of padel. Er is altijd een moment om even een 'good old' potje tafeltennis te spelen.

Vraag onze gastheer of vrouw om de batjes en ballen en ga de strijd aan!

The Bubble Club Tafeltennis
Fitness

Voor het gehele lichaam

Een gezond lichaam draait om balans. Naast inspanning op de baan kun je daarom bij The Bubble Club ook gebruik maken van fitness faciliteiten van TechnoGym om jouw spieren sterker te maken om op de baan je wendbaarheid en weerbaarheid te vergroten. Word The Bubble Club Member en maak onbeperkt gebruik van de fitnessfaciliteiten!

Door regelmatig gebruik te maken van onze fitnessfaciliteiten verklein je de kans op blessures. Fitness is uitermate geschikt om alle spiergroepen in vorm te houden en waar nodig te versterken. Wanneer we ouder worden, neemt onze spiermassa af en komt er een grotere belasting op onze botten. Om soepel te blijven bewegen is het raadzaam de spieren te onderhouden met gecontroleerde bewegingen. Succes!

Word member
The Bubble Club Fitness

Er is nog zoveel meer leuks onderweg..

Toch last van wat pijntjes? Breng een bezoek aan onze fysiotherapeut om deskundig behandeld te worden. Liever voorkomen dan genezen, dus ook bij lichte klachten kun je snel terecht op de club. Coming soon..

Drip clinics zijn behandelingen waarbij middels een infuus het immuunsysteem wordt versterkt. Naast voldoende beweging is een goede vitaminehuishouding van essentieel belang voor jouw herstel en prestaties op de baan. Vraag naar de mogelijkheden en laat je door ons informeren. Coming soon..

Trainen onder grotere weerstand is mogelijk door middel van hoogtetraining. Veel topsporters zijn bekend met deze methodiek waarbij het trainen op grote hoogte wordt gesimuleerd. Voordelen zijn conditieverbetering, een hogere glucoseopname en een stabieler bloedglucose niveau. Informeer naar de training die het beste bij jou past. Coming soon..

Zorg tot slot voor de innerlijke mens en relax in ons clubhuis met dagverse dranken en verantwoorde maaltijden. Uiteraard mag er ook geproost worden, maar drink verantwoordelijk.

Meld je aan voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws en events