Menu
Member bubble

Maak gebruik van alle faciliteiten, verbreed je netwerk en ontmoet nieuwe mensen. Join The Club!

The Bubble Club membership events
The Bubble Club Membership netwerken
The Bubble Club netwerken member
The Bubble Club Babolat Membership
the bubble club

Binnenkort bieden wij de mogelijkheid om member te worden als particulier of met jouw bedrijf. Als member heb je toegang tot alles wat The Bubble Club te bieden heeft, in Blaricum, op Ibiza en in de toekomst op nog meer locaties wereldwijd.

Particuliere Club Member
Als Club Member geniet van je van enorm veel voordelen. Maak gebruik van alle sportfaciliteiten, krijg voorrang op het boeken van banen, hoor als eerste van onze exclusieve events en maak gebruik van het netwerk dat The Bubble Club je biedt.

Word lid

 

Business Club Member
Wordt Club Member met jouw bedrijf en maak gebruik van enorm veel voordelen. Leer nieuwe mensen kennen, breid je netwerk uit en versterk de banden met je collega’s en ontdek nieuwe manieren om als team te excelleren. We begrijpen de behoeften van professionals zoals jij en streven ernaar om een unieke reeks voordelen te bieden die je helpen zowel persoonlijk als professioneel te groeien.

Coming Soon

 

The Bubble Club Member
The bubble club babolat padel buiten en binnen
The Bubble Club Tennisbanen
Worldwide

The Bubble Club Blaricum, Ibiza en more to come

Bij The Bubble Club hebben we de ambitie om een wereldwijde beweging te creëren die mensen overal ter wereld samenbrengt in een gemeenschap van enthousiaste sporters en sociaal georiënteerde individuen. We willen dat je op verschillende plekken in de wereld toegang hebt tot een bruisende plek waar je jouw passie voor sport kunt uitleven, nieuwe vriendschappen kunt smeden en je netwerk kunt uitbreiden.

Onze clubs zijn niet alleen sportfaciliteiten; ze zijn ontmoetingsplaatsen, waar vriendschappen ontstaan, zakelijke connecties worden gesmeed en waar een gevoel van verbondenheid wordt gecreëerd. We geloven in de kracht van sport om bruggen te bouwen en om gemeenschappen te verenigen.

Passie, plezier en wereldwijde verbinding!

Vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Meld je aan voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws en events