Menu
Join the team!

Werken bij de meest mooie en gezelligste padel- en tennisclub van ‘t Gooi?

The Bubble Club restaurant

Bij The Bubble Club hebben we een positie vrij voor een enthousiaste barmedewerker!

Wie ben jij? Jij bent meer dan een barmedewerker; je bent het gezicht van The Bubble Club. Met een brede glimlach en vlotte babbel maak je vrienden op de club en zorg je ervoor dat ook alle gasten met een glimlach de deur uit gaan. Gezelligheid en sportiviteit gaan hand in hand en achter de bar weet jij je draai goed te vinden en zorg je ervoor dat onze gasten altijd een verfrissend drankje in hun hand hebben of een heerlijke versnapering.

Ervaring achter de bar is mooi meegenomen, maar een positieve instelling en passie voor hospitality zijn voor ons nog belangrijker. Een vraag over 1 van de padel- of tennisbanen of over andere zaken? Geen probleem, jij helpt graag waar het maar kan!

Wat bieden wij? Een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Van sportieve evenementen tot gezellige borrels, bij The Bubble Club maak je deel uit van een team dat de lat hoog legt en samen successen viert. Ontwikkeling staat bij ons centraal, dus als jij wilt groeien, geven wij je graag de ruimte.

Klaar om jouw passie voor gastvrijheid te combineren met de sportieve vibe van The Bubble Club? Kom dan in contact met ons en stuur je cv of motivatie naar: info@thebubbleclubblaricum.nl

Werken bij The Bubble Club
Werken bij
Werken bij The Bubble Club
the bubble club
the bubble club
Meld je aan voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws en events