Menu
Tennis bubble

Ontdek alles over lid worden van The Bubble Club, Tennis! Word lid en doe mee met competities of speel in de winter door

the bubble club

Inschrijven lidmaatschappen Tennis

Wil je lid worden van The Bubble Club Blaricum om te tennissen? Het lidmaatschap geldt voor het zomerseizoen 2024, dat begint op uiterlijk 1 april 2024 (of zoveel eerder als mogelijk) en duurt tot 15 oktober 2024. Voor de kosten en de voorwaarden kun je contact opnemen via ledenadmin@thebubbleclubblaricum.nl. Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen of meld je direct aan door het formulier hieronder in te vullen.

Je betaalt eenmalig inschrijfkosten van 20 euro als nieuw lid.

The bubble club terras buiten eten
The Bubble Club tennisspelen buiten
Tennis bubble

Winter doorspelen

Hoe lekker is het om ook in de herfst en de winter buiten te kunnen blijven tennissen? De geur van vallend blad in je neus, je adem die als wolkjes stoom weg dwarrelt, met je muts op serveren, jezelf met je tennisvrienden heerlijk warm spelen, en uiteindelijk met frisse blossen heerlijk rozig van de baan stappen. Gelukkig is er de mogelijkheid om gedurende de winter door te kunnen spelen op onze buitenbanen!

Voor een bedrag van €130,- kun je de hele winter* onbeperkt gebruik maken van de buitenbanen. We werken er elke dag hard aan om de banen prima bespeelbaar voor jou en je tennisvrienden te houden – ijs en weder dienende, natuurlijk. Het reserveren van een baan gaat trouwens op dezelfde manier als in het zomerseizoen, namelijk via de KNLTB-Clubapp.

Meld je dus nu snel aan via onderstaand formulier, zodat je ook in de winter lekker buiten kunt doortennissen. Na ontvangst van je ingevulde formulier zal Bernadet van de ledenadministratie je de factuur sturen en – na betaling ervan – wordt het reserveringssysteem voor je opengezet en kun je meteen lekker aan de slag. Zorg ook dat je tennismaatjes zich aanmelden; zij moeten in het reserveringssysteem als winterspeler herkend worden om samen de baan te kunnen reserveren.

* Het WinterDoorspelen-abonnement loopt van 1 oktober 2023 tot en met 1 april 2024.

Vul ons contactformulier en geef aan of je lid wilt worden of meer wilt weten of doorspelen in de winter

Meld je aan voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws en events