Menu
Business

Behaal doelen, vergroot de teamgeest en werk aan jullie geestelijke- en lichamelijke gezondheid

The Bubble Club netwerken member
The bubble club co-working werken teambuilding
the bubble club

Waarom zou je vastzitten in een muffe vergaderzaal wanneer je je creativiteit en teamgeest kunt stimuleren terwijl je actief bezig bent? Onze unieke benadering combineert zakelijke bijeenkomsten met sportieve activiteiten om productiviteit en plezier naadloos te integreren. Lees verder voor de opties!

The Bubble Club tennisspelen buiten
The bubble club babolat padel
Business

Waarom Build & Play?

Samen bouwen aan je bedrijf, werksfeer en geestelijke- en lichamelijke gezondheid met een van onze Build & Play arrangementen. Een naadloze overgang van denkwerk naar fysieke actie. Bij The Bubble Club Blaricum zijn verschillende ruime vergaderruimtes te boeken met uitzicht op een actieve en bosrijke omgeving in ’t Gooi. Ontdek alle voordelen van onze arrangementen.

1. Frisse ideeën na inspanning: een actieve omgeving stimuleert de geest. Na een productieve vergadersessie, kunnen sportieve activiteiten helpen om de geest op te frissen. Deze overgang van denken naar actie stimuleert creativiteit en kan leiden tot innovatieve oplossingen

2. Teambuilding: Met Build & Play creëren we een unieke gelegenheid om de teamgeest te versterken na een zinvolle vergadersessie. Sport brengt mensen samen. Onze activiteiten bevorderen teamgeest, samenwerking en vertrouwen. Werk samen met je collega’s om gemeenschappelijke doelen te bereiken, zowel op als naast het veld.

3. Lichaam en Geest in Balans: We geloven dat een gezonde levensstijl cruciaal is voor succes. Onze arrangementen bieden een welkome onderbreking van het zitten en helpen de gezondheid van je team te verbeteren. We geloven in het belang van een gezonde levensstijl. Door vergaderen en sportieve activiteiten in één sessie te combineren, helpen we bij het bevorderen van vitaliteit en evenwicht.

Vul ons contactformulier in en ons team neemt direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Meld je aan voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws en events